Karácsonyi ajándékötletek

Túl vagyunk Advent első vasárnapján, így kézzel foghatóan közel került a tél legnagyobb ünnepe: a karácsony. Ilyenkor már a legelfoglaltabbak, leglustábbak vagy legötlettelenebbek is fészkelődve keresik az ajándékokat, hiszen olyan gyorsan elszalad az a négy hét, ami az ünnep estéjéig hátra van.

48315013_l.jpg

A teák és az teázás kellékei amióta az ember egyáltalán élete részévé tette ezt a kellemes aromájú, forró italt, szerves részét képezik a téli időszaknak. A testet-lelket melengető illatok, a szertartás, a közösség és a szeretet tüze, a vérünkben elömlő langymeleg folyadék nyugtató és egészséges hatása indokolja, hogy az év legvigasztalanabb időszakában szolgál ez az ital hű társként.

Válasszunk bátran teákat és teakeverékeket karácsonyi ajándékul azok számára, akiket szeretünk! Mutassuk meg nekik is, hogy ami egészséges az finom és élvezetes is lehet! Avassuk be őket a titokba: egy kellemes szokással, egy megnyugtató szertartással és persze a főszereplővel, a teával rengeteget tehetünk az egészségünkért, a harmóniákért, az életminőségünk javításáért, a betegségek megelőzéséért.

Ha úgy döntünk, hogy teát ajándékozunk, és ennek nem egy konkrét teafajta vagy teakeverék megkóstoltatása az célja, érdemes teaválogatásokban és/vagy teacsomagokban gondolkodni. Ezek segítségével ugyanis átfogó megoldásokat nyújthatunk a megajándékozott számára, egy-egy élethelyzetre. A Boldog napok Válogatás teái mellette lehetnek a reggeli ébredéskor (Nap teája), nap közben (Tél teája) és lefekvéskor (Nyugalom teája).

A Karácsonyi Vitalizáló Teacsomag Életerő teája ébreszt, a Nyugalom teája nyugtat, mikor melyikre van szükség.

A Karácsonyi Teacsomag Gyümölcsös álmok teája és a Tél teája egy olyan pár, amely képes mindig a távol levő évszakra emlékeztetni, az előbbi télen fogyasztva emlékezetünkbe idézi a nyarat, az utóbbi nyáron a karácsony környéki kuckózós pihenésre emlékeztet.

A tea-ajándékozás akkor teljes, ha az eszközöket is megkapjuk mellé, amelyben elkészíthetjük és feltálalhatjuk az éltető nedűt. Modernebb vagy hagyományosabb teáskannák, szűrős teabögrék, igény szerint egy vagy két darabos szettben, esetleg teljes készletben, mindig jól jönnek a finom teafüvek mellé.